top of page

ons 20 mars

|

Orhem

Workshop & Filmvisning | Landa skönt i Sköndal

Varmt välkommen på visning av den numera prisbelönta filmen Love Like Nature + workshop med Adam Holm. Vi har lagt upp kvällen för att du ska få landa skönt efter en dag på jobbet, sen se filmen fylld med kärleksfullt lagad mat. Med stor sannolikhet blir du påfylld och inspirerad!

Registration is closed
See other events
Workshop & Filmvisning | Landa skönt i Sköndal
Workshop & Filmvisning | Landa skönt i Sköndal

Time & Location

20 mars 2024 17:30 – 20:00

Orhem, Gebersvägen 30, 128 65 Sköndal, Sweden

About the event

Många av oss kommer hem lite trötta efter en dag på jobbet och slår på netflix. Här kommer ett saftigt energigivande alternativ! 

Vi kommer fokusera på nyklar för att landa med hjälp av nervsytemsreglering. Samt rörelse i form av dans för att väcka liv och inspiration. 

Upplägg:

17:30-18:00 Drop in 

18-19 Nervsystems reglering följt av rörelse/dans 

19-20: Mat och Film Följt av Q&A 

Pris 390 kr (290 för Gebers boende) Inkl workshop, filmvisning och vegetarisk middag

Mer info om Adam och projektet:

Vem är du när du länkar upp med naturen kraft?  Om Adam  Efter Adams karriär som professionell vindsurfare, med motgång som att inte få åka till OS och framgång som att vinna VM guld, valde han att fördjupa sig i mötet med naturen.  Det ledde till “Love Like Nature” projektet, där han fick möjligheten att leva och lära från naturfolk i olika element av naturen (berg, öken, regnskog och hav). ​ Efter det har Adam studerat olika moderna modeller för att reglera nervsystemet och stärka människors förmåga att leva i balans med sin egen fysiologi, möten med andra och naturen. Såsom NARM (Neuro Affective Relational Model) och Polyvagal Theory av Stephen Porges.  Den stora skillnaden mellan naturfolken och oss är att vi packar in stress i våra kroppar och vårt nervsystem. Det är oskönt, onödigt och leder ofta till sjukdom.  

Adams arbete är riktat till att stötta individer att frigöra sig från denna negativa stress och bli mer tillgängliga och närvarande för det som sker här och nu. Detta gör han genom filmskapande, föreläsningar på skolor och företag, gruppsessioner runt eld i naturen, samt via individuella sessioner genom samtal och nervsystemsreglering. 

Info om film

Trailer: https://bio.se/film/ST00018138/love-like-nature

I Syd- och Centralamerika lever ännu ett fåtal ursprungsbefolkningar i och av naturen, skilt från det moderna samhället. Adam Holm och David Sahlberg har besökt tio olika stammar runt kontinenten och levt med dessa under tre månaders period. Syftet var att leva och lära av dem, samt att skapa en dokumentärfilm som skildrar naturfolkens liv i kontrast till västvärlden.

Tickets

 • Worskshop - Film - sköndal

  Varmt välkommen, blir kul att se dig.

  390,00 kr
  +9,75 kr service fee
 • Gebers boende

  Love Like Nature

  290,00 kr
  +7,25 kr service fee

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page