top of page

Om Mig

Efter min karriär som professionell vindsurfare, med motgång som att inte få åka till OS och framgång som att vinna VM guld, valde jag att fördjupa mig i mötet med naturen.

 

Det ledde till “Love Like Nature” projektet, där jag fick möjligheten att leva och lära från naturfolk  i olika element av naturen (berg, öken, regnskog och hav). 

Efter det har jag studerat olika moderna modeller för att reglera nervsystemet och stärka människors förmåga att leva i balans med sin egen fysiologi, möten med andra och naturen. Såsom NARM (Neuro Affective Relational Model) och Polyvagal Theory av Stephen Porges.
 

Den stora skillnaden mellan naturfolken och oss är att vi packar in stress i våra kroppar och vårt nervsystem. Det är oskönt, onödigt och leder ofta till sjukdom. 

 

Man kan tydligt se den inpackade stressen i vårt sätt att konstant distrahera oss från nuet med hjälp av olika stimulanter såsom sociala medier, Netflix eller stressätande.  

 

Andra varianter av hur samhällets stress kan yttra sig i vår vardag kan vara: 

Oförmåga till att njuta av att vara i relation, svårighet att uttrycka egna behov, perfektionism, överdriven misstänksamhet, oförmåga att säga nej, känsla av otillräcklighet och oförmåga att ta emot och ge kärlek. 

 

Sån här typ av stress blockerar oss från att leva ett skönt liv i harmoni med oss själv, andra och naturen. 

 

Mitt arbete är riktat till att stötta individer att frigöra sig från denna negativa stres och bli mer tillgängliga och närvarande för det som sker här och nu. Detta gör jag genom filmskapande, föreläsningar på skolor och företag, gruppsessioner runt eld i naturen, samt via individuella sessioner genom samtal och nervsystemsreglering. 

 

För att du som verkligen vill ska kunna följa ditt hjärtas längtan, njuta av relationer med andra, en god kopp kaffe eller mötet med naturen.

adam-holm-walking-on-cliffs.jpg

Join the tribe!

Få exklusiva erbjudanden och information om events & workshop 
(Jag kommer inte peppra ner dig med mail, jag lovar)

Tack, vi hörs!

bottom of page