top of page

sön 17 sep.

|

Djursholm

Wing-Foil workshop Djursholm

Välkommen på wingfoil workshop, vill du avancera eller lära dig från början är du välkommen. Vi bryter upp konsten att wingfoila i 3 enkla och kul steg: 1 Wing kontroll på marken, mountain board och sen på vattnet) 2 Foil kontroll (bakom båt) 3 Wing foil!

Registration is closed
See other events
Wing-Foil workshop Djursholm
Wing-Foil workshop Djursholm

Time & Location

8 more dates

17 sep. 10:00 – 13:00

Djursholm, Strandvägen 19, 182 60 Djursholm, Sweden

Guests

About the event

Lär dig konsten att Wingfoila! 🌊

Välkommen till en oförglömlig dag fylld med äventyr och naturupplevelser! Har du någonsin drömt om att dansa på vattnet med vinden? Då är det dags att låta din dröm segla iväg på vingar av verklighet.

Vi är glada att bjuda in dig till vår efterlängtade Wingfoil Workshop i Djursholm – en dag fylld med glädje, spänning och gemenskap. Här är allt du behöver veta:

🕒 Tid: Förmiddagsgrupper mellan 10:00-13:00 (Först till kvarn!), eftermiddagsgrupper mellan 14:00-17:00 (vid behov)

💰 Pris: Endast 790 kr per person

🏄‍♂️ Utrustning: All utrustning ingår, men om du har din egen utrustning är du mer än välkommen att ta med den och dela din passion med oss!

Dessa kurser fyller snabbt upp, så se till att säkra din plats i tid. När du har reserverat din plats och betalat är din plats helt säkrad. Välj att betala med Swish eller faktura genom att höra av dig till Mathilda Lange på 070-5165774.

Med vänliga hälsningar,

Adam Holm och Mathilda Lange 

Referens från tidigare deltagare Douglas Daberius: 

Jag och mina två vuxna barn deltog nyligen i Adam Holms 3-dagars wingfoil-kurs, och vilken upplevelse det var! Adam, som är en världsmästare inom windsurfing, har en unik förmåga att med lugn förmedla sin tekniska expertis och skapar en känsla av "Tribe Vibe". Under kursens gång lärde vi oss inte bara teknikerna bakom att kontrollera Wing och winging på en surfbräda, men också vikten av närvaro och medvetenhet när vi bemästrade foil-brädan bakom båten. Vi kan varmt rekommendera Adams kurs för alla som vill lära sig wingfoil.

Share this event

bottom of page