top of page

ons 12 juni

|

Djursholm

Surfcamp Djursholm, (Barn/unga 5-15år)

Upplev glädjen med Natur, Äventyr och Surfläger vid Aludden Djursholm! Under ledning av världsmästaren Adam Holm, väntar en oförglömlig vecka fylld med skratt, utforskande och nya vänskaper för barn i åldrarna 5-15 år (delar upp oss i mindre åldersgrupper) Inga förkunskaper krävs – bara en öppenhet

Surfcamp Djursholm, (Barn/unga 5-15år)
Surfcamp Djursholm, (Barn/unga 5-15år)

Time & Location

4 more dates

12 juni 2024 10:00 – 13:00

Djursholm, Strandvägen 19, 182 60 Djursholm, Sweden

About the event

Välkommen till Natur, Äventyr och Surfläger med Adam Holm!

Vi är glada att bjuda in alla barn till en spännande och minnesvärd upplevelse som kombinerar naturens skönhet, äventyrliga aktiviteter och passionen för surfing. Adam Holm, tidigare världsmästare i vindsurfing och årets windfoil-instruktör, kommer att leda lägret. Med Adams erfarenhet och entusiasm är vi säkra på att detta blir en fantastisk resa för alla deltagare.

Upplägg: Vi samlas vid Aludden Djursholm, på adressen Strandvägen 19, för en dag fylld med lekfulla aktiviteter och äventyr. Under dagen kommer vi att utforska balansövningar, leka och upptäcka naturen tillsammans. Det finns möjlighet att prova på vindsurfing och Stand Up Paddleboard (SUP), där Adam och vårt erfarna team kommer att vara med och guida. För extra bekvämlighet finns bastu, våtdräkter och en ribbåt som följer med vid vattnet för en säker och rolig upplevelse för alla.

Ålder: Lägret är endast öppet för barn i åldrarna 5-15 år, och aktiviteterna kommer att anpassas efter deltagarnas ålder och erfarenhetsnivå för en optimal upplevelse för alla.

Tid: kl 10:00-13:00

Försäkring: Deltagarnas trygghet är vår högsta prioritet under lägret. Vi uppmanar därför alla föräldrar att se till att deras barn har nödvändig försäkringstäckning.

Pris 3450 kr (Alt690kr/dag)

Vi ser verkligen fram emot att välkomna ditt barn till ett läger fyllt med glädje, äventyr och lärande under Adams ledning.

Tickets

 • Hela lägret - Juni Djursholm

  Du har betalt för 1 barn hela surfllägret 12-16 juni. Varmt välkommen!

  3 450,00 kr
  +86,25 kr service fee
 • 3 dagar surfäger Djursholm

  Du har betalt för 1 barn, 3 dagagr på surflägret i Djursholm 12-16 juni. Varmt välkomna!

  2 070,00 kr
  +51,75 kr service fee
 • 1 dag surfläger Djursolm

  du har betalt för 1 dag surfläger i Djursholm

  690,00 kr
  +17,25 kr service fee
 • Betala på plats

  Du har bokat surflägret och vill betala på plats via Swish, faktura eller cash (vi har inte möjliget att ta kort på plats, det går endast via hemsidan)

  0,00 kr

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page