top of page

lör 05 aug.

|

Sandhamn

Love Like Nature - Adventure

Vi utgår från Sandhamn ger oss sedan iväg på äventyr, upptäcker öar och sover på en obebodd ö. På kvällen möts vi runt elden för samtal och Mat. Ta gärna med eget tält, sovsäck och liggunderlag behöver du låna ngt kan du fråga, vi har extra. Varmt välkommen på ett äventyr du minns för livet!

Registration is closed
See other events
Love Like Nature - Adventure
Love Like Nature - Adventure

Time & Location

05 aug. 2023 09:00 – 06 aug. 2023 20:00

Sandhamn, 130 39 Sandhamn, Sweden

Guests

About the event

Vi utgår från Sandhamn, en idyllisk och pittoresk ö belägen i Stockholms skärgård. Medan vi lämnar hamnen bakom oss och ger oss ut på äventyr, kommer vi att utforska de omgivande öarna och upptäcka deras hemligheter och skönhet.

Under vår resa kommer vi att stanna på en obebodd ö, där vi får njuta av den orörda naturen och känna oss som riktiga utforskare. Här kommer vi att slå upp våra tält och spendera natten under den stjärnklara himlen. Om du inte har med dig eget tält, sovsäck eller liggunderlag behöver du inte oroa dig. Vi har extra utrustning tillgänglig och du är mer än välkommen att låna av oss.

När kvällen faller på kommer vi att samlas runt en sprakande eld. Eldens fladdrande sken skapar en magisk atmosfär medan vi samlas för att dela historier och erfarenheter från våra äventyr. Det blir en stund av gemenskap och samtal, där vi kan reflektera över dagens upplevelser och drömma om vad morgondagen har att erbjuda.

När det gäller mat kommer vi att se till att ingen går hungrig. Vi kommer att förbereda läcker mat över öppen eld och njuta av måltider som ger energi och glädje. Om du har några speciella kostbehov eller allergier, var noga med att meddela oss i förväg så att vi kan anpassa maten efter dina behov.

Det här äventyret kommer att bli en upplevelse för livet. Du kommer att få möjlighet att koppla av, njuta av naturen och lära känna nya människor. Så packa din ryggsäck, ta med dig ditt äventyrliga sinne och varmt välkommen till en oförglömlig resa som du kommer att minnas för alltid!

Share this event

bottom of page