top of page

mån 09 okt.

|

Stocksund

Foil kväll - inspirationskväll med möjlighet till förorder

Foil event med möjlighet till förorder med bra rabatt och gött häng! Välkommen till en kväll fylld med foil-inspiration och surfprat. Upptäck det senaste inom foil-sporten och få en sneak peek på kommande event och utrustning. Oavsett nybörjare eller erfaren är du välkommen.

Registration is closed
See other events
Foil kväll - inspirationskväll med möjlighet till förorder
Foil kväll - inspirationskväll med möjlighet till förorder

Time & Location

09 okt. 2023 18:30 – 20:30

Stocksund, Rävkällevägen 2, 182 75 Stocksund, Sweden

Guests

About the event

Låt oss avsluta säsongen på bästa sätt hos fam Holm i Stocksund! Vi samlas för en kväll fylld med inspiration, information och trevlig samvaro.

Foil-sporten har verkligen tagit fart under året med massor av spännande nyheter och härliga upplevelser. För alla oss som älskar detta och är nyfikna på det fantastiska som händer inom Foil-världen är detta ett tillfälle du inte vill missa. Vi möts för att dela erfarenheter, ta del av det senaste inom sporten och låta oss inspireras inför höst, vinter och sommar.

Under kvällen kommer vi blicka framåt mot kommande evenemang och få en exklusiv inblick i den senaste utrustningen, presenterad av surfspot. Oavsett om du är nyfiken nybörjare, passionerad entusiast eller redan ett proffs är du varmt välkommen att delta!

Pris: Gratis

Datum och tid: Måndag 9 oktober, kl. 18:30-20:30

Plats: Rävkällevägen 2, Stocksund

För att säkra din plats, anmäl dig här på adamholm.com Vi kommer att förbereda snacks och drycker, så din anmälan är viktig för att se till att alla får en härlig kväll. Vid eventuella förhinder, vänligen meddela oss i förväg.

Varmt välkommen till en kväll fylld av Foil-glädje och surf gemenskap!

Share this event

bottom of page