top of page

fre 12 apr.

|

Åre

Åre - Love Like Nature visning + Q&A

Upptäck en unik kväll på Åre Hembygdsgård med filmvisningen av den prisbelönta dokumentären Love Like Nature, följt av en interaktiv frågestund med en av dess skapare, Adam Holm! Utforska de syd- och centralamerikanska urfolken och deras livsstil bortom det moderna samhällets påverkan.

Registration is closed
See other events
Åre - Love Like Nature visning + Q&A
Åre - Love Like Nature visning + Q&A

Time & Location

12 apr. 2024 18:00 – 19:00

Åre, Hembygdsvägen 1, 837 98 Åre, Sweden

Guests

About the event

Kom och upplev en unik kväll på Åre Hembygdsgård med en exklusiv filmvisning av den hyllade dokumentären Love Like Nature, följt av en spännande frågestund med en av filmens skapare!

Datum: 12 April Tid: 18:00-19:00

Ta chansen att dyka djupare in i världen av de syd- och centralamerikanska urfolken och deras unika livsstil, bortom det moderna samhällets inverkan. Adam Holm och David Sahlberg har spenderat tre månader med tio olika stammar runt kontinenten för att förstå och skildra deras liv genom denna gripande dokumentär.

Love Like Nature berör viktiga teman som äventyr, natur, kärlek och hållbarhet och har belönats för sitt engagerande berättande och djupa inblick i dessa ursprungskulturer.

Biljetter kostar endast 190 pix och kan bokas här. 

Observera att antalet platser är begränsat, så se till att boka din biljett i förväg!

Missa inte chansen att bli en del av denna inspirerande upplevelse. Läs mer och se en sneak peek av filmen genom att klicka här: https://www.youtube.com/watch?v=bQdq1LJckJc&t=19s

 Vi ses där!

Tickets

  • Love Like Nature Åre

    en kväll fylld av äventyr, natur och kärlek med filmvisningen av Love Like Nature på Åre Hembygdsgård den 12 april kl. 18:00.

    190,00 kr
    +4,75 kr service fee
    Sale ended

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page